Ett badrum som följer form och funktion

Vi drivs av en passion att kunna erbjuda personliga designade badrum med hög kvalitet. Med lång erfarenhet och ett skarpt öga på rådande trender tar våra kreativa designers fram produkter till ditt badrum som kännetecknas av hög kvalitet och tidlös formkänsla.

Våra designers

THERESE SAMUELSSON

"Hafa Eden är en möbelserie i klassisk design med personlig karaktär. Med inspiration från både dåtid och nutid har jag tänkt på fina materialmöten, moderna detaljer och klassiska linjer. Hafa Eden ger dig personliga valmöjligheter i olika kombinationer”

Riccardo Vercellotti

"Enkel elegans såväl som kvalitet och funktionalitet i minsta detalj. Design som sticker ut, men harmonierar samtidigt med övrig inredning. Unik design. Hög kvalitet. Rena små mästerverk."  

ELIN BASANDER ANDRÉ

"Hafa Original 1962 har sina anor i Hafas första handgjorda möbelserie från 70-talet. Dåtidens lameller har fått ett nytt modernt formspråk. En lek med storlek som skapar ett nytt uttryck men med en tydlig referens till originalet. Hantverkets glädje genomsyras i alla detaljer." 

Maria Vinka

"Glas med mönster. Organiska mönstret som bryter linjer och gör badrummet mjukare. Eller linjärt mönster som släpper igenom ljus samtidigt som det skapar en avskild duschhörna. Jag tycker om spelet mellan det klara och frostade glaset som döljer där det ska" 

Måns Broman

"Filosofin vi jobbar efter är att skapa en vackare och bättre vardag för många människor. Designen ska njutas och användas samt tilltala både hjärta och hjärna."

Rutger Andersson

"Modern badrumsinredning handlar om att formge badrummets olika delar till en fungerande helhet. Formerna får gärna samspela med funktionerna. Inga onödigt, bara allt uttänkt in i minsta detalj. Allt för att ge en så bra upplevelse som möjligt." 

Charlotte Johansson

”Med individens behov i fokus vill jag skapa lösningar för det moderna badrummet. Funktionalitet, form och kvalitet i skön harmoni med inslag av finurlighet ger badrumsmöbler med det där lilla extra.”

Andreas Åkesson

"För mig går design och funktion hand i hand. En produkt med ett fint yttre men med dålig funktion, är för mig ingen bra design”