En liten men viktig badrumsdetalj

Marknadens krav har aldrig varit högre och det uppskattar vi. När det är dags att göra om sitt badrum vill vi alla hitta produkter som matchar min stil och familjesituation, men även produkter som håller över tid.

Det som skiljer badrum från andra delar av huset är att produkterna ska tåla dagligt slitage i kombination med fukt, vatten och rengöring. Dessutom har flera av våra produkter el. Och el och vatten kräver respekt. Därför nöjer inte vi oss förrän vi har testat samtliga våra produkter och fått godkänt hos respektive institut. Och självklart är alla våra produkter CE märkta enligt gällande normer. 

Kvalitet vi sätter vår stämpel på.

Kvalitet vi sätter vårt namn på

Vi har lång erfarenhet i badrumsbranschen. Våra team av designers och produktutvecklare tillsammans med organisationen jobbar hela tiden långsiktigt med att skapa framtidens badrum med rätt design, funktion och en kvalitet vi sätter vårt namn på.

En liten men viktig detalj

Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Våra produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger vi dig alltid 5 års garanti på alla våra badrumsprodukter. 

Avtal med Säker Vatten

Sedan 2009 har Hafa ett avtal och samarbete med Säker Vatteninstallation. Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för bl a vattenskador. Branschreglerna ställer krav på installationen och de företag och personer som utför dem samt ger dig som konsument en ökad trygghet. En auktoriserad VVS-installatör är garanti för att installationen utförs fackmannamässigt.

Med anor från 60-talet

Vår resa började 1962 och då vår första möbel tillverkades i Halmstad och Falkenberg, därav namnet Hafa. Därefter utvecklades bolaget och vi tillverkade vår första badrumsmöbel helt i teak. Denna klassiker syns fortfarande i många svenska hem. Sedan dess har vi utvecklat många produkter som lett oss fram till vad vi är idag, en modern badrumsleverantör för hela badrummet.

Testade och godkända

Våra produkter är utsatta för dagligt slitage och måste tåla både fukt, vatten och rengöring. Dessutom har flera av produkterna el i sig, som måste hanteras varsamt i en badrumsmiljö. Därför nöjer vi oss inte förrän vi har testat våra produkter och fått godkänt hos respektive institut, bland annat är våra blandare testade och godkända av SINTEF. Och självklart är alla våra produkter CE märkta enligt gällande normer.